Nieuwe start

Een telefoontje op 7 november heeft mijn visie op het leven en werken flink op de kop gezet. Alles wat ik op voor 7 november ERG belangrijk vond…..is nu ondergeschikt. Mijn lieve partner belde mij op 7 november : “het is niet goed met me….kom naar het ziekenhuis”. Daar bleek dat hij een herseninfarct heeft gehad.  Nu dat ik dat zo opschrijf is het ineens zo definitief. Misschien is dat ook de reden dat ik het opschrijf omdat ik het niet meer kan wegswipen. Het heeft mij veranderd dus ook mijn werk aangezien dat één is.

Veel mensen hebben twee levens: een werkleven en een privéleven. Ik heb dat niet. Ik woon en werk op dezelfde plek: mijn thuis. Ik zit aan mijn tafel te werken waar ik ook samen eet met mijn kinderen (als ze thuis zijn) en met mijn man. Alles wat er thuis verandert heeft meteen invloed op hoe ik werk, wanneer ik werk en waarom ik werk.

Met deze website een nieuwe start. Een website voor mezelf, een verzamelplek met mijn doelen, mijn werkzaamheden, mijn passies en mijn ideeën.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s