Bedenktijd en retourneren

Bedenktijd en retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien dat er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling, mits onbeschadigd en niet gebruikt, tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Zodra wij het pakket hebben ontvangen krijg je het volledige orderbedrag (dat is het product inclusief eventuele betaalde verzendkosten die je hebt betaald bij het plaatsen van je bestelling) direct teruggestort op je rekening.

De kosten voor retour van jouw huis naar Jels-winkel dien je zelf te betalen.

Indien je gebruikt wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jils-winkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via jelvanrijn@gmail.com
Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

We willen je vragen om contact met mij op te nemen voordat je je bestelling retour zendt.
Dit kan per mail jelvanrijn@gmail.com.
Dan weten we dat er iets onderweg is en kunnen we alles netjes afhandelen.