Over mij

Mariëlle van Rijn; ontwikkelaar, trainer, adviseur en blogger.

Sinds 2012 is Mariëlle als zelfstandige ondernemer actief met trainingen en implementatietrajecten met als rode draad mediawijsheid. Mariëlle is een creatieve doener en houdt van het ontwikkelen en implementeren van nieuwe uitdagende concepten.

Mariëlle is ontwikkelaar en founder van Mediaprofiel, deze tool is ontstaan uit nieuwsgierigheid naar mensen en het gebruik van media. Met deze tool krijgen mensen een digitaal profiel en dit wordt bij allerlei implementatieprojecten gebruikt zoals het starten van een community of bij persoonlijke ontwikkeling van mensen. 

Marielle is ook partner van de netwerkorganisatie De Transitie
Een organisatie verbonden door een passie voor ondernemen, samenwerken en organisaties op weg helpen. Baanbrekende dienstverlening door speels en uitdagend te verbinden, te verdiepen en te leren. Ze staan tussen de mensen en gaan voor uitdagende doelen.

 

Ze werkt vanuit de overtuiging dat mediawijsheid en mediavaardigheid voor iedereen bereikbaar is. Het is een kwestie van doen en elke dag leren. Vanuit deze passie is zij gestart met MediaprofielPlus; een online sociale leeromgeving. Deze omgeving zal binnenkort online gaan.

Vanuit haar passie voor media is zij te vinden op allerlei verschillende platformen en blogt zij op haar deze website.

img_5480