Portfolio en websites

Diensten van LearningROCKS (een VOF met Karin Winters)

  1. Spelen met boeken 

Van leesvoer naar leesvuur is de ondertitel van deze nieuwe dienst. Wij willen het leesplezier van leerlingen bevorderen door het boek te combineren met digitale vaardigheden. We dagen leerlingen uit om het boek op een creatieve manier te verwerken. Het eerste project is: we filmen een boek. De leerlingen gaan met Muis Maurits op stap en bedenken een nieuw avontuur en maken er een Stop-Motionfilmpje van.

2. Leerlijn-ICT

Een online omgeving voor het onderwijs dat zich richt op het trainen en implementeren van digitale vaardigheden van docenten. We zijn onderscheidend door:

  1. Werken met badges: bij elke module wordt een eindopdracht ingeleverd die bij voldoende van niveau wordt gewaardeerd met een badge.
  2. Online coaching: deelnemers kunnen met ons chatten of vragen stellen.

We inmiddels 25 modules ontwikkeld voor de doelgroep PO en VO.

3. LeerKRACHT-academie

De academie is een initiatief van stichting LeerKRACHT. Stichting leerKRACHT heeft inmiddels 850 scholen die met de methodiek werken. De scholen kunnen door gebruik te maken van de academie blended leren; naast de training en coaching van de Expert-coach, kunnen ze op de academie de gehele methodiek doorlopen.

In samenwerking hebben wij de academie opgezet en onderhouden we de academie. Inmiddels zijn er meer dan 1000 leraren die gebruik maken van de academie.

4. Modules op maat. 

Wij ontwikkelen ook e-learning modules op maat; bijv. de AVG module.